
Voeding voor een gezond en duurzaam leven
In een continue veranderende wereld is het een uitdaging om dagelijkse eetgewoontes af te stemmen op de behoeftes van ons lichaam. De doorsnee producten in de winkel en standaard maaltijden bevatten eigenlijk niet de grondstoffen die we nodig hebben. Smakelijke ingrediënten zien te vinden is op zich al een onderneming. En lekker eten op een goede manier bereiden kost nu eenmaal méér tijd, méér aandacht.
Ik geef je graag de inspiratie om die inspanning te leveren. En ik weet zeker dat je ervan gaat genieten!
In iedere kookcursus van Geaardleven wordt aandacht besteed aan de ingrediënten, waar je deze kunt vinden en hoe je ze gebruikt in de keuken. We nemen tijd om de achterliggende theorie te bespreken. Als het een beetje kan, verzamelen we de ingrediënten zelf. En stropen daarna de mouwen op om in de keuken aan de slag te gaan. Zo heb je de gelegenheid om te oefenen, te leren, te proeven. En natuurlijk.. lol te maken met elkaar!
Natuurlijk krijg je praktische tips over hoe je gezonde en lekkere gerechten op tafel kan zetten. We streven ernaar met verse producten te werken, en eten wat het land, zee en het seizoen biedt. De keuken van Geaardleven is vrij van GMO, suiker, granen, gluten, zuivel, pakjes en zakjes.
voedzaam, volwaardig en liefst zo onbewerkt mogelijk
Geaardleven laat je ervaren dat het de moeite waard is om tijd en aandacht te besteden aan hetgeen je in je mond stopt. Dat het maken van bewuste keuzes in ingrediënten, niet alleen meer smaak, maar ook meer voldoening én meer energie geeft. En -misschien nog wel het belangrijkste- de ervaring dat eten zoveel meer kan zijn dan het tot je nemen van uitgekiende voedingstoffen.
In en rondom eten bereiden valt zoveel te beleven, te leren. Zowel bij het kiezen van ingrediënten, als in de keuken en aan tafel, en dan zijn we aan het proeven nog niet eens toegekomen.
Bakken zonder granen
Een workshop gevuld met hartige muffins, zeewierbolletjes, groentetaarten en crackers.Je leert ze maken in een handomdraai!
Lees meer
Energie op je bord
Een vierdaagse cursus waarin je ervaart hoe eenvoudig het is,
om eten op tafel te zetten, dat barst van de energie!
Lees meer
Evolutionair koken
Tweedaagse praktische kookcursus voor voedingscoaches en (Epigenetisch) therapeuten
Lees meer