Geaardleven nieuws

Het was geruime stil rondom Geaardleven. Maar nu is het tijd om weer van me te laten horen!

Allereerst kan ik vertellen dat mijn vriend en ik zijn verhuisd. We wonen nu alweer een paar maanden in Oudemirdum, een dorp in hartje Gaasterland. Een bijzonder stukje Nederland: pal aan de kust van het IJsselmeer, met uitgestrekte bossen, glooiende weilanden en de voor deze streek kenmerkende kliffen. Op bovenstaande foto ben ik op één van mijn favoriete plekjes, waar het heerlijk rustig is en waar je een fantastisch uitzicht hebt over het IJsselmeer. En dat nog geen 20 minuten lopen vanaf ons huis. Wat een rijkdom.

Het doet mij goed om terug in Friesland te zijn, met natuur en ruimte en vertrouwde vrienden om me heen. Bovendien is dit een omgeving waar echt veel moois gebeurd op het gebied van goed voedsel. En dat blijkt nog lang niet bij iedereen bekend te zijn. Op mijn website zal ik je o.a.. gaan informeren over verkooppunten van duurzame, gezonde etenswaren uit de regio, en leuke adressen waar je ‘samen goed kunt eten, met oog voor het landschap’.

De website van Geaardleven is na de verhuizing weer helemaal opgefrist. Met een blog en een nieuwe pagina “Een impressie van creaties en gerechten“. Je zou toch meteen bij me aan tafel willen schuiven wanneer je al dat lekkers ziet.. : )

Fijne dag!
Gea