

Voeding voor een gezond en duurzaam leven
Evolutionair Koken
Praktische kookcursus voor voedingscoaches en epigenetisch therapeuten
De cursus wordt gegeven op 8 & 9 juni 2017. Interesse? Stuur je gegevens naar info@geaardleven.nl
Deze twee-daagse cursus is een module van de opleiding tot voedingscoach, die door Evenwijs wordt gegeven. De cursus sluit aan op de basiscursus voeding volgens orthomoleculaire principes.
In de cursus Evolutionair koken staat de dagelijkse praktijk rondom gezond eten en koken centraal.
In de cursus leer je eten te bereiden met natuurlijke ingrediënten. Pakjes en zakjes, geraffineerde suikers, melkproducten, granen en geur- kleur- en smaakstoffen komen er niet aan te pas. In de keuken gaan we aan de slag met heerlijke verse, seizoensgebonden producten. Je krijgt tips t.a.v. bereidingswijzen, ingrediënten, voorraad en menu-planning. Je zult vertrouwd raken met verschillende bereidingswijzen. Uiteraard gaan we alle gemaakte gerechten proeven!

Naast praktische kennis en vaardigheden, krijg je antwoord op je vragen zoals:
Hoe integreer je kennis over oervoeding en orthomoleculaire voeding in de keuken?
Voor welke producten kies je? Waar haal je ingrediënten? En wat maak je ervan?
Na afloop van de cursus ben je in staat om meer variatie, kwaliteit en voedingswaarde op tafel te zetten.
Twee dagen van 13.30-19.00 uur
Investering: €150,- p.p
Inbegrepen: koffie/thee, 2 avondmaaltijden, cursusmap en recepten.
Heb je geen kennis van orthomoleculaire voeding, Paleo en/of evolutionaire geneeskunde, maar wil je wel deelnemen aan deze cursus, neem dan contact met me op.

