Voeding voor een gezond en duurzaam leven

Juli 2014: De eerste editie van Evolutionair Koken in het ZonneHuis in Friesland!

Twaalf blije en leergierige deelnemers maakten creaties van topniveau!
De verse kruiden en bloemen uit de permacultuur-tuin van het Zonnehuis maakten de gerechten helemaal af.

Een vijfdaagse cursus Evolutionair koken werd in augustus 2014 in Frankrijk op ECOlonie gegeven.
De cursus was onderdeel van het “weet wat je eet” programma.
Een foto-impressie vind je hier

Ervaringen:

Geaardleven_ collage-kookcursus2014

“Wat een genot om bij iemand die met huid en haar in eigen kookpassie leeft, een cursus te kunnen volgen. Volledig geïnspireerd en verfrist ben ik mijn eigen kookgewoonte-groeven gaan afstoffen, na afloop. Heel erg blij mee. Wat heb ik meegekregen? Een berg vol inspiratie en praktische toepassingen (en dus mogelijkheden!) die me meteen in de startblokken hebben gezet. Een aanrader!”
Mirjamover de 5 daagse Zomercursus op Ecolonie augustus 2014
“Als je wilt ervaren hoe eten bedoeld is, kom dan langs bij deze tovenares! Gea neemt je mee terug naar de essentie van voeding en laat zien hoe je ook thuis gemakkelijk gezonde voeding kunt bereiden….”
Melle Gerlofsover de 2daagse cursus Evolutionair koken
“Dit is zóó leuk!! Gea van der Wal is een hele relaxte kok: alles kan en mag, lekker experimenteren met kleuren en smaken, niks is te gek!”
Jacqueline Beettjerover de 2daagse cursus Evolutionair koken
“Gea is voor mij een pragmatische, humoristische en zeer kundige leermeester die eigenhandig de woorden Leefstijl en voeding een compleet nieuwe betekenis heeft gegeven. Ze leert je om vol vertrouwen te genieten van de mogelijkheden die eten wat het seizoen biedt. Ze is iemand die je uitdaagt weer te leren vertrouwen op geur en intuïtie bij het koken. Het evolutionair koken voedt lichaam en geest en zoals mijn dochter (14jr) zegt: “Ik voel me rijker als je zo kookt”. Wat wil je nog meer!?”
Betty Dijkstra
“Je was vol passie over voeding en je vak als cateraar en alle ervaringen die je bv in Frankrijk hebt opgedaan. Tijdens deze dagen heb ik passie, betrokkenheid, vakkundigheid, geduld, maar bovenal hartelijkheid en warmte ervaren.”
Theaover de 2daagse cursus Evolutionair koken
“Het glunderen blijft ook bij mij, in mijn hart gesloten ben je. Het was een heerlijk samenzijn en het heeft verrijkt”.
Ellyover de 4-daagse cursus in Exmorra (juli 2014)