Brengt de natuur dichterbij

Themaweek Voedzame Bodem

Vier ochtenden gevuld met:

Plukwandelingen
Informatie over de beestjes in darm en bodem
Gezondheid uit het keukenkastje en natuurlijke EHBO middelen
Excursie en bodemonderzoek op de Graasboerderij in Sondel
Excursie en uitleg EM (effectieve micro-organismen) op de Kleurrijke Belevingstuin in Oudemirdum
Kooksessies met groenten van eigen bodem, geleverd door Ecoshop Helder uit Lemmer.

Dinsdag 12 juli- vrijdag 15 juli
Iedere ochtend van 9.30 uur  tot 14.00 uur.

Tijdens de les is er onbeperkt koffie, thee en water. De kosten hiervan zijn inbegrepen bij de themaweek

€275,- per persoon

Een week waarin je de kans krijgt om

  •     De band met je eigen wortels te versterken
  •     Gezonde en smaakvolle gerechten te bereiden
  •     Variatie in je eetgewoontes aan te brengen
  •     Te proeven met al je zintuigen
  •     Zonder stress te koken
  •     Jezelf goed te voeden
  •     Te koken zonder pakjes of zakjes
  •     Smaken te combineren
  •     Ontspannen en met plezier met voeding bezig te zijn
  •     Naar hartenlust te improviseren
  •     De wisselwerking tussen bodemleven en eigen gezondheid te verkennen
  •     Te genieten van puur en lekker eten!

De cursus word gegeven in Balk, Dubbelstraat 4
Friesland

“Wat een genot om bij iemand die met huid en haar in eigen kookpassie leeft, een cursus te kunnen volgen. Volledig geïnspireerd en verfrist ben ik na afloop mijn eigen kookgewoonte-groeven gaan afstoffen.”

Mirjamover de zomercursus op Ecolonie augustus 2014

“Als je wilt ervaren hoe eten bedoeld is, kom dan langs bij deze tovenares! Gea neemt je mee terug naar de essentie van voeding en laat zien hoe je ook thuis gemakkelijk gezonde voeding kunt bereiden.”

Melle Gerlofsover de 2daagse cursus Evolutionair koken

“Dit is zóó leuk!! Gea is een hele relaxte kok: alles kan en mag. Lekker experimenteren met kleuren en smaken, niks is te gek!”

Jacqueline Beettjerover de 2daagse cursus Evolutionair koken

“Wat was het een mooie workshop. Informatief, productief, leerzaam en lekker.”

RichtjeWorkshop bakken zonder granen

“Gea is een humoristische en zeer kundige leermeester die eigenhandig de woorden leefstijl en voeding een compleet nieuwe betekenis heeft gegeven. En zoals mijn dochter (14jr) zegt: “Ik voel me rijker als je zo kookt”. Wat wil je als moeder nog meer!?”

Betty Dijkstrana de persoonlijke kooksessie

“Je bent vol passie over voeding en je vak als cateraar en alle ervaringen die je o.a in Frankrijk hebt opgedaan. Tijdens deze dagen heb ik passie, betrokkenheid, vakkundigheid, geduld, maar bovenal hartelijkheid en warmte ervaren.”

Theaover de 2daagse cursus Evolutionair koken

“Het glunderen blijft ook bij mij, in mijn hart gesloten ben je. Het was een heerlijk samenzijn en het heeft verrijkt”.

Ellyover de 4-daagse cursus in Exmorra juli 2014

“Wat heb ik meegekregen? Een berg vol inspiratie en praktische toepassingen (en dus mogelijkheden!) die me meteen in de startblokken hebben gezet. Een aanrader!”

Mirjam over de Zomercursus op Ecolonie augustus 2014

“Gea leert je om vol vertrouwen te genieten van de mogelijkheden die eten wat het seizoen biedt. Ze is iemand die je uitdaagt weer te leren vertrouwen op geur en intuïtie bij het koken.”

Betty Dijkstra na de persoonlijke kooksessie