Vier daagse cursus:

3 t/m 6 maart

het ZonneHuis in Exmorra (Friesland)fotocollage1-723x1024
´s ochtends 9.30 tot 13.00 uur
incl. lunch €210,-
Aanmelden

Twee daagse cursus:

16 en 17 april

Thuis bij Geaardleven in Hillegom
‘s middags van 13.30 tot 19.00 uur,
incl. avondmaaltijd €150,-
Aanmelden

Nieuw! Evolutionair koken in Frankrijk

maandag 4 t/m vrijdag 8 mei

Wil je écht helemaal uitwaaien, en opgefrist thuiskomen? Boek dan een verblijf op ECOlonie!
In de meivakantie -gaan we ‘s ochtends in de kookstudio aan de slag met de ingrediënten die we in de natuur hebben verzameld. ‘s Middags kan je genieten van de rust en de prachtige omgeving. De volledige informatie over je verblijf en deze cursus lees je op http://www.eigentijdszomercollege.nl/

En:

In juli en augustus maak je je vakantie-beleving compleet met de cursus Evolutionair Koken!
(h)Eerlijk koken met de biologische groenten en kruiden uit de tuinen van ECOlonie. Verser dan dit wordt het niet!
De volledige informatie over je verblijf en deze cursus staat binnenkort op http://www.eigentijdszomercollege.nl/

Algemene informatie, inschrijf- en annuleringsvoorwaarden

Ervaringen:

“Wat een genot om bij iemand die met huid en haar in eigen kookpassie leeft, een cursus te kunnen volgen. Volledig geïnspireerd en verfrist ben ik mijn eigen kookgewoonte-groeven gaan afstoffen, na afloop. Heel erg blij mee. Wat heb ik meegekregen? Een berg vol inspiratie en praktische toepassingen (en dus mogelijkheden!) die me meteen in de startblokken hebben gezet. Een aanrader!”
Mirjamover de 5 daagse Zomercursus op Ecolonie augustus 2014
“Als je wilt ervaren hoe eten bedoeld is, kom dan langs bij deze tovenares! Gea neemt je mee terug naar de essentie van voeding en laat zien hoe je ook thuis gemakkelijk gezonde voeding kunt bereiden….”
Melle Gerlofsover de 2daagse cursus Evolutionair koken
“Dit is zóó leuk!! Gea van der Wal is een hele relaxte kok: alles kan en mag, lekker experimenteren met kleuren en smaken, niks is te gek!”
Jacqueline Beettjerover de 2daagse cursus Evolutionair koken
“Gea is voor mij een pragmatische, humoristische en zeer kundige leermeester die eigenhandig de woorden Leefstijl en voeding een compleet nieuwe betekenis heeft gegeven. Ze leert je om vol vertrouwen te genieten van de mogelijkheden die eten wat het seizoen biedt. Ze is iemand die je uitdaagt weer te leren vertrouwen op geur en intuïtie bij het koken. Het evolutionair koken voedt lichaam en geest en zoals mijn dochter (14jr) zegt: “Ik voel me rijker als je zo kookt”. Wat wil je nog meer!?”
Betty Dijkstra
“Je was vol passie over voeding en je vak als cateraar en alle ervaringen die je bv in Frankrijk hebt opgedaan. Tijdens deze dagen heb ik passie, betrokkenheid, vakkundigheid, geduld, maar bovenal hartelijkheid en warmte ervaren.”
Theaover de 2daagse cursus Evolutionair koken
“Het glunderen blijft ook bij mij, in mijn hart gesloten ben je. Het was een heerlijk samenzijn en het heeft verrijkt”.
Ellyover de 4-daagse cursus in Exmorra (juli 2014)

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief